Device

Tvtka Moretti od 1960. godine prepoznata je kao "Made in Italy" brend te je proizvođač visoko kvalitetnih kamina, peći i kotlova na drvo i pelet. Moretti proizvodi karakterizirani su kao proizvodi izrađeni uz mnogo profesionalnosti, integriteta i iskustva što rezultira dugim vijekom trajanja i omogućuje besprijekoran rad čak i u najtežim vremenskim uvjetima


Garancija proizvodnje

DeviceMoretti proizvodi na pelet i drvo "ručno" su izrađeni proizvodi i zbog toga je njihov nepokolebljivi interes očuvati ih od masovne proizvodnje i distribucije bez kontrole kao i nekontrolirane prodaje putem interneta. U tom smislu, Moretti grupa čiji stav u potpunosti podržavamo ne vjeruje i ne podržava samostalnu kupovinu putem online prodaje već vjeruje u individualan pristup klijentu kako bi se izbjegao rizik samostalnog odabira i kupovine proizvoda koji neće zadovoljiti potrebe objekta i na poslijetku uzrokovati nezadovoljstvo.
Tvrtka Moretti Design Group na ovaj način pružaju pouzdanost u izvrsnost koju garantira brand.


Certificirana kvaliteta

DeviceOd 1960. godine Moretti je preoznat kao proizvođač visoko kvalitetnih proizvoda i tu titulu opravdavaju kontinuiranim istraživanjem, novim tehnologijama i korištenjem kvalitetnih materijala. Svaki proizvod udovoljava svim odgovarajućim europskim pravilima i direktivama i podvrgnuti su redovnim ispitivanjima i provjerama kvalitete od strane neovisnih vanjskih tijela kvalificiranih za procjenu čimbenika kao što su performanse, emisije i svojstva konstrukcije.


Proizvodi

Moretti proizvodi godinama se nepokolebljivo odupiru masovnoj proizvodnji i nekontroliranoj distribuciji proizvoda. Filozofija Moretti tvornice koju u potpunosti podržavamo direktan je kontakt s klijentom i pronalazak najboljeg rješenja sukladno potrebama te pružanje cjelokupne usluge. Temeljna filozofija Moretti tvornice pružiti sigurnost i jamstvo visokokvalitetnih proizvoda a cilj koji uspješno ostvaruju više od 50 godina ponuditi kupcima sve više inovativnih i izvornih rješenja.


Tehnologija izrade i unutrašnjost

DeviceUnutrašnjost proizvoda iz Moretti tvornice izrađeni su isključivo iz firewall-a, posebnog materijala koji osim što jamči visoku učinkovitost osigurava i važnu zaštitu komore za izgaranje (ložišta). Visokokvalitetni materijali koriste se za proizvodnju konstrukcija, a kotlovi su izrađeni od posebnog čelika pogodnog za toplinske namjene.
Spojni materijali izrađeni su od nehrđajućeg ili specijanog čelika ili pružaju visoku toplinsku izmjenu i vrlo visoku učinkovitost a zajedno s različitim sustavima za čišćenje uvijek pružaju vrhunske performanse. Čašice za pelet dizajnirane su za optimalno izgaranje i konstruirane uz pomoć prilagođenog lijevanog željeza odnosno ghise.


Touch daljinski upravljač

DeviceInovativni daljinski upravljač osim što klijentima ergonomskim dizajnom pruža ugodno i tehnološki napredno upravljanje radom peći putem radio valova ujedno služi i kao termostat te je na njemu moguće podešavati mnoštvo funkcija neophodnih za rad same peći.
Daljinski uređaj jednostavno premjestite u najhladniji dio prostorije i peć će zagrijavati sve dok taj najhladniji dio ne postigne zadanu temperaturu. Nema žica, niti žićanog termostata koji mjeri okolinu same peći već sami upravljate toplinom doma. Inovativno, zar ne?


Pametno upravljanje radom peći

DeviceMoretti grupa donosi u svijet aplikacija novi tip sučelja za pametne telefone. Aplikacija je jednostavna i intuitivna i omogućuje sve standardne funkcije samo uz pomoć internetske veze.

  Kroz aplikaciju je moguće:
 • uključiti i isključiti termoenergetski program
 • postaviti programabilni termostat
 • pogledati u realnom vremenu stanje i rad peći
 • postaviti temperaturu sobnog termostata
 • poslati poruke izravno u lokalni servisni centar
 • Zahvaljujući sučelju s radnim središtem nije potrebna servisna intervencija na licu mjesta.


Device

Hermetički zatvoreni sustavi

Hermetički sustav omogućava dovod kisika izvan Vašeg doma. Takav sustav izbacuje ispušne plinove izvan Vašeg objekta dok u isto vrijeme dovodi svježi zrak.
Hermetički sustav pruža veću udobnost jer kisik potreban za izgaranje dovodi izvana a ne uzima ga iz prostora u kojem se boravi. Druga prednost je što omogućava uštedu rekuperiranjem topline iz ispušnih plinova koja se ponovno koristi za zagrijavanje kisika za izgaranje. Na kraju, prednost ovakvog sustave je i u potrošnji samih peleta jer pomoću hermetičkog sustava potrošnja peleta biti će smanjena a temperatura dugotrajnije održavana.

MCS sistem izgaranja

Iskorištavajući novu tehnologiju i kombinirajući s dugogodišnjim tehničkim iskustvom, tvrtka Moretti stvara još inovativnije proizvode i konstantno je u potrazi za novim načinom poboljšavanja dizajna i performansi sustava grijanja.
Sustav AUTOMATIC COMBUSTION CONTROL, uvijek održava visoku učinkovitost peći poboljšavajući njezinu efikasnost

MCA sistem izgaranja

MCA sustav je sustav koji tvrtku Moretti Design razlikuje od ostalih. Od 2012. kanalne peći iz Moretti tvornice jamče kontrolu toplog zraka koji cirkulira različitim prostorijama objekta. To je ujedno i glavna razlike između kanalnih i klasičnih modela peći.
S tehničkog gledišta Moretti Design peći na pelet opremljene su motorom za puhanje zraka, namjerno postavljenim na kraju toplinskog toka. Na svakom izlazu peći sakuplja se toplina koja proizlazi iz komore za izgaranje u kojoj se nalazi AIR SUCTION - MOTOR a zatim ga topli zrak širi po cijelom domu na velikim udaljenostima.


Automatsko / samostalno čišćenje

Device Davne 2011. Moretti grupa predstavila je sustav automatskog čišćenja LOŽIŠTA i IZMJENJIVAČA TOPLINE.

  Danas, 2017. godine Moretti predstavlja:
 • 12 modela s automatskim čišćenjem ložišta + automatsko čišćenje izmjenjivača topline
 • 6 modela s automatskim čišćenjem izmjenjivača topline