Što nudimo?
nabavu proizvoda individualni pristup ovlaštenu instalaciju servis svih vrsta peći korisničku podršku cjelokupnu opremu


O nama

Tvrtka Bazgin d.o.o. osnovana je 1993. godine te je tvrtka je mladim, stručnim i perspektivnim timom koja posjeduje razne certifikate iz specijaliziranih obuka kao što su:

  • Certifikati Ministarstva graditeljstva RH za ovlaštene instalatere sustava obnovljivih izvora energije
  • Certifikati i ovlaštenja raznih proizvođača za instalaciju i puštanje u rad opreme na pelet i biomasu
  • Certificirano ovlaštenje raznih proizvođača za instalaciju i puštanje u rad opreme iz segmenta obnovljivih izvora energije
  • Ovlaštenje raznih proizvođača, zastupniak i distributera za servis peći na pelet i biomasu
Dugogodišnjim iskustvom u segmentu grijanja na biomasu i peći na pelet stekli smo brojna znanja i iskustva a u cilju brze, kvalitetne i stručne usluge prema svim klijentima i poslovnim partnerima, naši djelatnici se kontinuirano educiraju i unaprjeđuju svoja znanja i kompetencije, kako iz domene tehnike grijanja tako i u domeni obnovljivih izvora energije.


Svoj put kroz segment grijanja na biomasu prvenstveno smo započeli kao serviseri i ovlašteni instalateri peći na pelet a naknadno poslovanje proširili na zastupništvo i distribuciju proizvoda na pelet, drva i biomasu.
Od tada su povjerenje u naš rad ukazali brojni klijenti, razni proizvođači, distributeri i zastupnici čiji je broj u stalnom uzrastu i za koje smo ovlašteni instalateri: MorettiDesign, Moretti Fire, Eva Calor, Piazzetta, Superior, La Nordica, Karmek One, Centrometal, Ember, Adler, Haas+Sohn i mnogo drugih.
Radimo sa svim vrstama peći kao što su ambijentalne peći na pelet, kotlovi na pelet, kamini na pelet, kanalne peći, peći na pelet s opcijom centralnog grijanja, kombinirane peći pelet-drvo, peći na drva, kotlovi na drva, kotlovi i peći na biomasu, ugradbeni kamini, roštilji...U mogućnosti smo pronaći ćemo najbolje rješenje i dovesti toplinu u Vaš dom.


Što sve nudimo?

Savjetovanje

U prodajnom prostoru naše stručno osoblje odgovoriti će na sva pitanja te svojim savjetima pomoći u odabiru najadekvatnijeg grijanja

Individualni pristup

Ne podržavamo masovnu i nekontroliranu distribuciju proizvoda već njegujemo individualan pristup svakom projektu na obostrano zadovoljstvo.

Dobava peći na pelet, drva i biomasu

U širokoj paleti proizvoda nalaze se razne vrste peći kao što su ambijentalne peć, kotlovi, kamini, kanalne peći, peći na pelet s opcijom centralnog grijanja, štednjaci na pelet, kombinirane peći pelet-drvo, peći na drva, peći na koštice maslina, kotlovi na drva, kotlovi i peći na biomasu, ugradbeni kamini, roštilji..

Instalacija peći na pelet

Ispravna montaža sukladna propisima i pravilima struke i samog proizvođača osnovni je uvjet za ispravan rad i postizanje deklarirane snage i pravilno zagrijavanje doma.

Puštanje u rad peći na pelet

Puštanje u rad peći na pelet mnogi nazivaju "prvim paljenjem" međutim pravilno puštanje u rad sastoji se od podešavanja elektronike, načina rada, prilagodba rada peći, pregled komponenata i ispitivanje rada peći i sustava te je ključni dio pravilnog rada peći

Servis peći na pelet i biomasu

Dugogodišnjim iskustvom u segmentu grijanja na biomasu i peći na pelet stekli smo brojna znanja i iskustva kao i ovlaštenja raznih proizvođača, zastupnika i distributera. Servis peći na pelet ne označava samo "čišćenje ložišta" već je pravilan servis sklop različitih poslova koji se obavljaju prilikom servisa

Podrška

Svojim klijentima pružamo podršku i na raspolaganju smo putem servisnog telefona ili izlaskom na teren u najkraće mogućem roku.

Pelet, peletne cijevi i ostala popratna oprema

U našem prodajnom prostoru pelet je dostupan tijekom cijele godine a osim peleta nudimo i spojnu opremu te usisavače za pepeo.