Usluge koje nudimo

Dugogodišnjim iskustvom u segmentu grijanja na biomasu i peći na pelet stekli smo brojna znanja i iskustva kao i ovlaštenja raznih proizvođača, zastupnika i distributera te osim dobave peći na pelet i biomasu nudimo Vam i cjelokupnu uslugu montaže, puštanja u rad, redovnog servisa ili servisa peći izvan ponude naših proizvoda ili proizvoda naših partnera.Ukratko O Nama

Tvrtka Bazgin d.o.o. osnovana je 1993. godine te je tvrtka je mladim, stručnim i perspektivnim timom koja posjeduje razne certifikate iz specijaliziranih obuka kao što su: Certifikati Ministarstva graditeljstva RH za ovlaštene instalatere sustava obnovljivih izvora energije Certifikati i ovlaštenja raznih proizvođača za instalaciju i puštanje u rad opreme na pelet i biomasu Certificirano ovlaštenje raznih proizvođača za instalaciju i puštanje u rad opreme iz segmenta obnovljivih izvora energije Ovlaštenje raznih proizvođača, zastupnika i distributera za servis peći na pelet i biomasu .

Svoj put kroz segment grijanja na biomasu prvenstveno smo započeli kao serviseri i ovlašteni instalateri peći na pelet a naknadno poslovanje proširili na zastupništvo i distribuciju proizvoda na pelet, drva i biomasu. Od tada su povjerenje u naš rad ukazali brojni klijenti, razni proizvođači, distributeri i zastupnici čiji je broj u stalnom uzrastu i za koje smo ovlašteni instalateri.